Cytat:
Klasa R mercedesa jest dla mnie po prostu paskudna,sory,ale nie mogłem sie powstrzymac z komentarzem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja niestety nie mam podrzewanych siedzeń w esiu,nie mówiąc o wentylowanych,ale jeżdziłem galaxy,który to posiada i wcale tak źle nie grzało.
Najbardziej jednak żonie brakuje w esiu fabrycznego bluetootha,najlepiej z dużą nawigacją,ale to akurat da sie pewnie dołożyć.
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Klasa R..rzecz gustu jak wszystko w motoryzacji, przyjmuję i szanuję odmienną opinię
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. co do navi w esiu to zrezygnowałem,koszt spory a sama nawigacja (jak większość seryjnych)na pewno nie rzuca na kolana, jedyny jej duży plus to fakt,że zakrywa sporą część tego szkaradnego tworzywa, które udaje aluminium...bluetootha planuje...już mam trochę dosyć słuchawek które zapominam naładować
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.