View Single Post
Stary 03-08-2009, 23:42   #141
Cobretti
ford::professional

Imię: Maciej
Model: Chrysler Voyager
Silnik: 2.5CRDi 140KM
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: MONDEO MK3 TDCi ile pali?

Cytat:
Napisał kaszel_73 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mój komp pokazuje cały czas od 8,9 do 9,2.
resetowałeś go kiedykolwiek ?? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po pełnym tankowaniu ??

Cytat:
Napisał kaszel_73 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeżdżąc jednak w trasy komp nigdy nie pokazał mi mniejszej wartości niż 8,9.
jakie to trasy ??

Cytat:
Chyba, że coś z komputerem nie tak bo przecież wskazania są nieznacznie inne dla miasta i trasy
olej kompa - policz ile ci pali od tankowania do tankowania....

Cytat:
tankuję Verve
zmień paliwo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

serio

Cytat:
Napisał bielooo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
srednia przedkosc 130km\h
średnia to była niższa... to była podróżna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

nie wierze w spalanie poniżej 6/100 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jeszcze przy takim obciążeniu ...

mi na autostradzie nie przekraczajac 120 (!!) spalił 5.8 na automacie...
normalnie jak sie śmiga 130-140 pali ok 6,2-6.5