Sorki ale ja się wtrącę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja to osobiście bym nie kombinował z mieszaniem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Moim zdaniem to "jak cie stać na samochód,opłaty,naprawy,tankowanie" to nie możesz sobie wymienić olej na taki jaki chcesz ??? a jak już bierze olej to znak ze coś już nie tak i trzeba myśleć o remoncie tego silnika
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to moje zdanie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja na takim czymś nie przepłacam i ogólnie na cały samochód, ale to moje skromne zdanie a każdy ma swoje i swoje sposoby
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. PZDR
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.