Cytat:
No może i prawda, nie wiem czy mu brał, czy nie, mam jaki mam i cieszę się, że nie bierze. To tyle z OT, myślę, że trochę dolać oleju można, lecz ja bym np nie wlał do swojego silnika mieszanego. Bo to trochę jak zmieszać Karmi z wódką Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Lepiej od razu kupić piwo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Ano własnie.człowiekowi mieszanka zaszkodzi ,będzie kac i po bólu,z silnikiem tak różowo może nie być
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.