View Single Post
Stary 05-08-2009, 15:27   #138
robert.j
ford::average

Model: S-max
Silnik: 2.5 T
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: 2,5T i 2,2TDCI-testy,opinie,chipowanie

Cytat:
Napisał Schem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No ma być, ale nie jest bardzo często, czego przykładów mamy wiele...

A że w S-maksie jest... aż dziwne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może w 2007 jeszcze dawali pełne wersje, a teraz już jadą na opini "panie, ten motór jest super...i dają tyle, ile obiecują"...
Trzeba by zobaczyć wyniki innych, np. S-maxa z 2008 i 2009 i mondków starszych (od kiedy ten silnik jest w MDO?).

Nie wiem. Masz rację, że powinno być. Bez dwóch zdań. W końcu za to zapłaciłeś. Jakbyś wiedział, że nie ma, to byś kupił inne auto, albo tyle nie zapłacił za to.

Tyle tylko, że problemu bym nie rozpatrywał w sensie "mój nie ma", tylko w sensie "chamy nie dali nikomu".
Nie rozumiem po co tyle gadania , ktoś tu mówił że ma znajomości w V-tech niech zadzwoni do nich i spyta czy problem z "malą iloscia koników " w kolejno s-maxie , mondeo czy focusie rzeczywiście występuje. Jak ja krecilem mojego w maju 2007 kilkanaście sztuk bylo już po czipie z silnikiem 2.5 T -teraz pewnie zrobili tego dziesiątki .... . Tylko raz ( koniec 2006 roku) spotkalem sie z tym ,że silnik ma za malą moc i bylo to w focusie st .
Byl to , jeśli dobrze pamiętam ktoś z pierwszej 5 ktora kupiła tego focusa w Polsce . Gość robił straszny dym w internecie .... o te brakujące konie.
robert.j jest offline   Odpowiedź z Cytatem