@stew66 jestem za takimi tabliczkami. Po zlocie w Krakowie, dopiero po czasie dochodziłem kto jechał którym autem...bo na trasie jak wołałem na CB to chyba niektórych pomyliłem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wodniaka wołałem, a to był kto inny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sory
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A co do miejsca... to byłem tam ostatnio i obawiam się, że się tam nie zmieścimy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A te rejony to nie Kryspinów, gdzie okoliczna łąka posłuży za parking
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Oczywiście, część osób może nie dopisać osobiście, ale trzeba być przygotowanym na każdą ewentualność. Wierzę w dopracowanie szczegółów przez @jagrall`a, nie gniewaj się to z czystej troski o współziomków
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.