Recondo Twoja sprawa co Ci polskie ASO zalozylo, i nie wmawiaj mi co mam w aucie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja mam fabryczny alarm i nie mam zadnej dodatkowej lampki ani dodatkowego pilota. Kropka i tyle. Moze jak to polskie przyslowie mowi "Co kraj to obyczaj"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A jezeli juz sie tak upierasz to pokaz mi w instrukcji obslugi gdzie jest opisany ten Twoj alarm
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tu masz skan z instrukcji obslugi mojego MKIII, opisany jest wyraznie typ alarmu o jakim mowie. Pokaz mi gdzie tam pisze cos o dodatkowej lampce/przycisku, jakims ekstra pilocie, pinie, typie Kobra itp itd. Fabryczny alarm jest zintegrowany z komputerem i nie ma zadej dodatkowej centralki. Prawda jest taka ze to co Ty masz jest to alarm zalozony pewnie przez ASO przy sprzedazy ale nie jest to alaram fabryczny montowany przez forda.