Cytat:
Recondo Twoja sprawa co Ci polskie ASO zalozylo, i nie wmawiaj mi co mam w aucie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja mam fabryczny alarm i nie mam zadnej dodatkowej lampki ani dodatkowego pilota. Kropka i tyle. Moze jak to polskie przyslowie mowi "Co kraj to obyczaj" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A jezeli juz sie tak upierasz to pokaz mi w instrukcji obslugi gdzie jest opisany ten Twoj alarm Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[...]
|
Koledzy, po co te "wasze sfary głupie, wnet i tak zginiemy w ...."
Prawda jest taka, że na rózne rynki są różne wersje wyposażenia.
- W polskim ASO, alarm jest dokładany w salonie
- w anglii ... jak kolega opisał
- większośc aut przywożona do Polski pochodzi z Niemiec (proszę się nie czepiać słów), a na niemieckim rynku auta nie mają fabrycznego alarmu
Kwestia podwójnego ryglowania to inna sprawa i nie mazwiązku z alarmem
W przypadku podwójnego zaryglowania, nie ma mozliwości otwarcia auta od wewnątrz
Jak ktoś chce wiedzieć o larmie na 100%, to muysiałby znaleźć salon w którym auto sprzedano.
Ja kupiłem auto używane, z alarmem, tylko że była uszkodzona syrena alarmu i nie było wycia.
Ew. pozostaje wizyta u alarmiarza aby się dowiedzieć czy jest alarm w aucie.
Arturek