View Single Post
Stary 10-08-2009, 18:01   #253
lotnik11
ford::average

Model: Ford Focus 3D
Silnik: 1,8 TDCi
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: I Letni piknik Forda wraz z dealerem Ford Armada, Zabrze 2009-08-22

Cytat:
Napisał lotnik11 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam
Przykro mi ale wczoraj miałem dość przykrą przygodę z moim focusem ponieważ pierwszy raz odmówił mi posłuszeństwa. Mój ojciec miał wypadek i musiałem zawieść go na pogotowie i wszytko było by ok gdyby nie to że kiedy się załadowaliśmy do samochodu fokus ani drgnął, kontrolki nie palą, rozrusznik milczy ..... cisza.
Próbowałem kilka razy i nic samochód umarł tak jak mój ojciec gdybym go nie zawiózł taksówką.
Dzisiaj rano jak to w życiu bywa zapalił za pierwszym razem ..... pojechałem do mechanika i po ogólnych oględzinach na 90% rozrusznik. Już się umówiłem na poniedziałek.
Regeneracja rozrusznika to nie majątek ale jak wyjdzie coś więcej nie wiem jak to wytrzymam finansowo no i nie wiem jaki będzie stan mojego ojca dlatego dam ostateczną odpowiedz później czy przyjadę chociaż bardzo bym chciał.
witam
sprawy ułożyły się dobrze będę na pewno. Co do projektów loga to jeśli w tym tygodniu uda się ustalić jaka ma być ostateczna wersja to postaram się to wydrukować na popierze samoprzylepnym (taki aby można było przykleić od wewnątrz szyby) później mój kolega drukarz idzie na urlop.
lotnik11 jest offline