Odp: Spot łódzkiej grupy
Sie ma.
Ja dopiero wróciłem do domu , Bo jeszcze dzisiaj rano zadzwonił klient , że prosi o transport z Katowic do Warszawy. I tak zrobiłem Warszawa-Łódz-Gdańsk-Łódz-Katowice-Warszawa.
Ale czułem się w obowiązku zabrać głos w sprawie wczorajszego Kolejnego Spota Dydaktycznego. A mianowicie mam kilka uwag , sugestii i pytań.
1. Uwagi :
Bardzo , ale to bardzo dziękujemy za bardzo , ale to bardzo " zacne " towarzystwo.
Bardzo , ale to bardzo dziękujemy za bardzo , ale to bardzo mile spędzony czas.
Ci nasi znajomi to był syn z mamą i byli naprawdę pod wrażeniem atmosfery jaką stworzyliście. Zapytali się kiedy następny taki grill... Rozczarowali się bardzo. Ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Całą drogę gadali , jak było miło. Myśleli , że przyjedzie banda małolatów i będą " testować " samochody. Ja tak mówiłem im przed wyjazdem , że będzie inaczej niż w telewizji. I się przekonali. Wy ich przekonaliście.
2. Sugestie :
Proponuję częściej robić takie spoty , typowo plenerowe. Ja nawet na grzyby z Wami pojadę , choć mało mnie interesuje grzybobranie. Jak tylko będziemy mogli to bardzo chętnie będziemy aktywnie uczestniczyć w strefie łódzkiej. W najbliższym czasie przyjedziemy na kaloryfer i obgadamy kwestię przyjazdu do nas na działkę.
3. Pytania :
Znacie jakiś sposób ( może być brutalny ) , żeby małe ciupagi28 wreszcie przestały " nadawać " ? Bo od wczoraj paszcze im się nie zamykają. Ile tak można trajkotać ?
Ps. Jeszcze raz szczerze dziękujemy i pozdrawiamy.
Takie jest nasze zdanie i zdania nie zmienimy.
KU PRZESTRODZE !
http://www.youtube.com/watch?v=PAWZHL46B9Q 18+ !!!
|