Cytat:
|
mario13 to ze Tobie komp zle wskazuje to nie znaczy ze wszystkim innym tez
|
Nie o to biega,tylko jak widze,ze inni chca sie uszczesliwic takim dziadostwem na sile to mi serce sie kroji.Sam mam nastawiony tylko na temperature(chociaz nie wiem po co,bo klimy i tak nie wylaczam)a i czasami jak sie wbije automatycznie na rezerwe to wiem,ze trzeba nalac wachy bo autko zaczyna lapac kaca
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Ale od tego tez jest kontrolka rezerwy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.A z tego co czytam to nie tylko ja mam powalonego kompa:-///Zalety?przy pozbycu sie autka jest co nasciemniac
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
P.S.A to,zeby nie bylo"komputer pod domem pokazał 5,2 l średnie spalanie (kłamca . Ponieważ komputer zawsze kłamie ale wcześniej nigdy przy takim stylu jazdy nie pokazał mniej na tej trasie niż 6,8l.
Jutro będzie tankowanie pod korek i po opróżnieniu przy następnym tankowaniu, napiszę ile udało się przejechać."napisal RAMZESPU
Pozdro