Temat: [Mondeo 2007-2014] Lista ewentualnych usterek
View Single Post
Stary 12-08-2009, 21:50   #916
ernestpierwszy
ford::advanced

Model: Mondeo IV - automat
Silnik: 2.0 TDCi-140KM Vmax-208 km/h
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: [Mk4] Nowe MOndeo kombi- lista ewentualnych usterek

Cytat:
Napisał antyrama Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale zaskoczyło mnie co innego. Szorując z robali zderzak zauważyłem, że się odróżnia od reszty blach. Jakby zżółkł...
Mamy identyczne auta i mam takie same odczucia co do koloru zderzaków. Szczególnie w garażu to widać pod jarzeniówkami...
Czy kiedykolwiek wyłączasz klimę i/lub cały panel klimatronika?
Ja przy myciu zauważyłem kilka mikro pęknięć w chromach dookoła dolnego wlotu chłodnicy i to tuż po odbiorze! Może jechał jako pierwszy na lawecie na górze? Nie wiem...
Ale i tak mi się podobaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał trtami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U mnie tez co kilka uruchomien bluetooth nie widzi telefonu ale wystarczy wylaczyc i wlaczyc radio i jest ok.
U mnie trzeba "zresetować" telefon.

Ogólnie nie mam żadnych problemów z autem, bo nic nie występuje ciągle... Coś się pojawia i natychmiast znika.

bez samochodu

Ostatnio edytowane przez ernestpierwszy ; 12-08-2009 o 22:02
ernestpierwszy jest offline   Odpowiedź z Cytatem