View Single Post
Stary 14-08-2009, 16:35   #81
ernestpierwszy
ford::advanced

Model: Mondeo IV - automat
Silnik: 2.0 TDCi-140KM Vmax-208 km/h
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: [Mk4] Wymiana fabrycznych przednich tweeter'ów na JBL

Cytat:
Napisał Panki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
hej,

tak czytam sobie i czytam Wasze ochy i achy nad "radyjem" sony i ... jestem...delikatnie mówiąc rozczarowany. to jest jakaś totalna pomyłka. radia nie słychać, z cd płytko, wysokie tylko z nazwy, bas ...jaki bas, bum bum i tyle...
No nie wiem, mam 6CD MP3 i jestem zachwycony. Gra wspaniale, wszystko można poustawiać hi-mid-bas, do tego EQ lub cyfrowa optymizacja lewo-prawo-ogólnie.

Dla mnie rewelacja, każdy kto słucha u mnie cd jest zachwycony jakością dźwięku. Co do radia to gra i już, bo radia nie da się w Polsce słuchać. Sygnał jest niskiej jakości i grają w kółko to samo, w kółko reklamy orange i tabletek na biegunkę lub Żaneta od...

Może coś nie teges z Twoim CD? Bawiłeś się ustawieniami?

PS
Żeby nie było, że mi wsio jedno to w domu dla porównania gra cambridge audio+denon+tannoy revoluton R3 (trochę lat już mają...) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Gra lepiejGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ale i głośniki większe, wzmacniacz mocniejszy i cd z wyższej półki...

bez samochodu
ernestpierwszy jest offline   Odpowiedź z Cytatem