Temat: [Mondeo 2007-2014] panel Audio/DVD/GPS/TV - wszystko o...
View Single Post
Stary 14-08-2009, 17:05   #745
ernestpierwszy
ford::advanced

Model: Mondeo IV - automat
Silnik: 2.0 TDCi-140KM Vmax-208 km/h
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: panel Audio/DVD/GPS/TV - wszystko o...

Cytat:
Napisał aprzemek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No i tu chyba jvc rozwiał moje wątpliwości co do tego sprzętu -kiepski BT...
Czy możecie Koledzy pochwalić się, jak działa fakbryczny BT w Fordach? Mam tu na myśli jakość dźwięku, mikrofonu itp.
BT działa bardzo dobrze, nie trzeba krzyczeć, wszyscy słyszą mnie bardzo wyraźnie. Robiłem testy cichej i głośnej rozmowy - dla rozmówców jest idealnie, nie wiedzą, że jadę samochodem! Po prostu sobie gadaszGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Do tego najczęstszych rozmówców możesz wgrać do pamięci radia i wybierać ich numery głosowo np. komenda: dial number - komenda: zbysiu i dzwoni pod numer zapisany w pamięci RADIA jako "zbysiu". Oczywiście możesz podawać też głosowo sam numer, ale po angielsku po 3 cyfry... jakoś kiepsko mi to szło (w sumie mało numerów pamiętam tylko nazwy z komórki).
Convers wyświetla wsio na ekraniku, ostatnia rozmowa, ponowne wybieranie, książka z telefonu - SUPER. Przewijasz sobie przyciskami na kierownicy, tak samo odbierasz i kończysz rozmowy. Oczywiście numer wyświetla się na Conversie i na panelu radia. Muza sama wyłącza się i włącza ponownie po zakończeniu rozmowy.
Od zakupu mondka nie używam WCALE słuchawki BT na ucho.

Nie musisz pamiętać o wyjmowaniu/szukaniu/przypinaniu do uchwytu telefonu, sam się loguje do systemu, aby tylko był w samochodzie. Teraz mam telefon gdzieś w marynarce rzuconej na tył i normalnie dzwonię i odbieram rozmowyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Aaaa i radyjko gra muzyczkę MP3 z pamięci telefonu lub kartyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nieskończone godziny muzy z CDMP3+pendrive USB+telefon+AUX=można jechać do Hiszpanii bez przerwy słuchając muzykiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No rewelacjaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

bez samochodu

Ostatnio edytowane przez ernestpierwszy ; 14-08-2009 o 17:08
ernestpierwszy jest offline   Odpowiedź z Cytatem