View Single Post
Stary 15-08-2009, 23:01   #32
makos
ford::average

Model: S-Max
Silnik: TDCi 2.0
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Spis powszechny

Cytat:
Napisał pebeel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam wszystkich,
jestem tu nowy i chciałbym się przywitać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co prawda S-Max dopiero skierowany do produkcji ale miałem w swoim życiu 2 focusy (1.8 tddi i 1.8 tdci - łącznie 320 tys. km) i 2 mondeo (1.8, 2.0 tdci - łącznie 140 tys. km) więc taki znowu "niefordowy" to nie jestem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A będzie 2.2 TDCI Titanium S ale dopiero gdzieś w październiku ;(

Przemek
Pebeel,

Szacun za przywiązanie do marki !
Przed wojną światową o takich gościach pisano "Fordzista".

Napisałeś "wtopa" - bo zamówiłeś brykę przed liftem.
Ja mam to szczęście, że moje 3 Fordy też "zanabyłem" przed liftem - i to świadomie: Zwyczajowo na rok przed wejściem nowego modelu/liftu, OEM'y próbują ruszyć sprzedaż schodzącego modelu: trochę ceną a trochę wysposażeniem.
Generalnie, za mniejsze pieniądze dostaje się modele wszystko-mające. Więc nie ma się co smucić, bo nowy Maksio, po lifcie będzie (wciąż) miał 4 kołą, kierownicę, niezły motór i dmuchać zimnym gdy trzeba. A reszta - to dodatki.
I wciąż będzie duuuuży.
A w tym wypadku, rozmiar się (jednak) liczy.

Pozdro,

Makos

Ostatnio edytowane przez makos ; 15-08-2009 o 23:20
makos jest offline   Odpowiedź z Cytatem