Cytat:
|
Pebeel,
Szacun za przywiązanie do marki !
Przed wojną światową o takich gościach pisano "Fordzista".
|
Eeee... bez przesady, ze trzy były służbowe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Napisałeś "wtopa" - bo zamówiłeś brykę przed liftem.
Ja mam to szczęście, że moje 3 Fordy też "zanabyłem" przed liftem - i to świadomie: Zwyczajowo na rok przed wejściem nowego modelu/liftu, OEM'y próbują ruszyć sprzedaż schodzącego modelu: trochę ceną a trochę wysposażeniem.
|
Tutaj trochę racji Ci przyznam... trochę było w moim działaniu kalkulacji. Skoro już zostałem zdemaskowany to powiem Ci, że udało mi się wyrwać ten samochód taniej niż w cenniku i dodatkowo z wyposażeniem za 20 tys. + homologacja
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. więc warto było zamówić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Generalnie, za mniejsze pieniądze dostaje się modele wszystko-mające. Więc nie ma się co smucić, bo nowy Maksio, po lifcie będzie (wciąż) miał 4 kołą, kierownicę, niezły motór i dmuchać zimnym gdy trzeba. A reszta - to dodatki.
I wciąż będzie duuuuży.
A w tym wypadku, rozmiar się (jednak) liczy.
Pozdro,
Makos
|
Martwią mnie jednak opony i ich ceny... Ma ktoś doświadczenia w kupowaniu opon na "oponeo.pl" albo w innym internetowym sklepie?
235x45x18 nie są zbyt powszechne a różnice w cenie pomiędzy sklepami na tych samych oponach potrafią sięgać 400 zł na sztuce! Wszelkie sugestie mile widziane...
A tak przy okazji, nie wiecie może na jakich oponach odbiorę samochód?
Przemek