View Single Post
Stary 16-08-2009, 12:02   #310
Kadafi

Domyślnie Odp: I Letni piknik Forda wraz z dealerem Ford Armada, Zabrze 2009-08-22

Z tego względu że 22, już za pasem, chciałem się dowiedzieć o której planujecie być na miejscu, wyczytałem że "impreza" zaczyna się o 11.00 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. więc o której być i jak wygląda sprawa zaparkowania samochodu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ?

przeglądałem teraz listę i widzę, że każdy użytkownik pisał ile osób zabiera ze sobą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a ja tego nie dodałem jak wpisywałem się na początku, do kogo zgłosić taką poprawkę że będą jeszcze ze mną 2 osoby?

Proszę o odpowiedź Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ja będę obramkowany MKP Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Kadafi ; 16-08-2009 o 12:31