View Single Post
Stary 18-08-2009, 14:48   #27
azet
ford::professional

Model: mondeo mk IV
Silnik: 1,6
Rocznik: mikołaj '07
Domyślnie Odp: Właściciele MK4 silnikiem 1,6 Duratec łączmy się!

bo nie mam takich ambicji
Cytat:
Napisał trtami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
.....ze zawsze musze sobie depnac bo szkoda niewykorzystac 175 konikow i 400Nm.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
i nie to decydowało o wyborze auta, bo dopłata do diesli być może nigdy by mi się nie zwróciła, więc po co przepłacać, bo dopłata do benzynki 2,0 z powodu braku ambicjii "depania ", również wydawała mi się niepotrzebną przepłatą,wolałem uzyskane zaoszczędzone pieniądze włozyć w opony i felgi,mimo iż samochód jest leasingowany.Jeżdzę po Polsce i nie narzekam, ,narzekam tylko na jazdę po autostradzie kiedy mozna pociągnąc 150-160 i wtedy robi się lej w baku, ale już po normalnych drogach przy rozsądnych prędkościach (około 100 km/h ) pali 6-8 l,bo jeżdże w większości sam ,albo czasami w trójkę i rzadko kiedy jest maksymalnie dociążony, bo jeżdzę po równinach,bo nie lubię klekotania traktorowego i nawet 140 (170 ) KM mnie nie przekonuje , bo segreguję odpady,czyli szanuję przyrodę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez azet ; 18-08-2009 o 15:08
azet jest offline   Odpowiedź z Cytatem