View Single Post
Stary 18-08-2009, 17:01   #31
azet
ford::professional

Model: mondeo mk IV
Silnik: 1,6
Rocznik: mikołaj '07
Domyślnie Odp: Właściciele MK4 silnikiem 1,6 Duratec łączmy się!

nie zaczęło się od spalania, zaczęło się od "właściciele mk4 z silnikiem 1,6 ..." itd. więc czego tu szukasz ? zachwycasz się 170 KM... hmm trochę mało .... ale karzdy ma co może mieć lub co lubi , i nie neguję tego ,pozatym pytałeś się dlaczego wybrałem 1,6 więc odpowiedziałem ,pozatym nie wiem czy wiesz , już nie pamiętam który , jakiś koncern kończy rozwijanie silników wysokoprężnych z powodu braku możliwości ich rozwoju ,co do klekotania, może i w kabinie nie słychać, ale zawsze słyszę jaki przejeżdża obok mnie samochód na parkingu- klekota słychać. i mi przyjemnie się jeździ, Ty masz ambicję sobie depnąc, pewnie w 1,6 czułbyś się źle, ja takich ambicji nie mam i przyjemnie jeździ mi się w 1,6.
mistrzu, ależ ja się z Tobą zgadzam im większy silnik tym lepiej, ale ja naprawdę nie żałuję wyboru., takie 2,5 to by było cuś, nie co te marne 2,0 ( bo trzeba chipować bo tak to by było marne 140 KM )czy 1,6,

ps. z łatwością wyprzedzam tira jadącego z prędkością 70 km/h

Cytat:
Napisał trtami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
.
jakbym chcial sie scigac to bym sobie kupil auto z silnikiem przynajmniej 3 litrowym i dwie klasy nizszym niz mondeo.
właśnie, jakbym chciał, - jakbym chciał to wziołbym 2,0, ale dla mnie to taka namiastka mocy, więc poco przepłacać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez azet ; 18-08-2009 o 17:06
azet jest offline   Odpowiedź z Cytatem