Temat: [Kuga 2008-2012] Co ogólnie sądzicie o tym modelu
View Single Post
Stary 21-08-2009, 22:12   #49
andyvip
ford::average

Imię: Andrzej
Model: Mondeo
Silnik: 1,6
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Co ogólnie sądzicie o Fordzie Kuga

Cytat:
Napisał robert.j Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Myślę , że niepotrzebnie się unosisz .... po co ? Ja mam swoje zdanie Ty swoje i finał . Kuga to taki gadżet . Jeśli porównac właściwości terenowe Kugi do samochodów w jej segmencie wypada niestety najgorzej . Caly Twoj tekst o q7 itd nie wiem o co Ci chodzi .... w jaki sposób on sie odnosi do tego co ja napisałem ? Pozdro i wiecej luzu.
Nie Spoko nie unosze sie tylko ludzie porownuja kuge za 110 tys do np. audi Q5 lub Q6 za ok 250-350tys( nie wiem moze sobie sprawy nie zdaja ze to klasa premium) albo porownuja do uzywanych marek klasy premium (3-4 letnich wyklepanych przez kowala z przebiegami cofnietymi do 150tys km zeby miec lepsze samopoczucie) Tez uwazam ze dopracowanie pewnych elementow mogloby byc lepsze ale widzialem co kupuje( jak pewnie kazndy z nas)
A z tym lansem to jakas paranoja. Jak jade mercem clk to co?? lans czy nie?
Pletujac powiem tak autko takie sobie ogolnie sie podoba ja jestem zadowolony i musz nim jezdzic 4 latka leasingu.
andyvip jest offline   Odpowiedź z Cytatem