Cytat:
|
Krootki spojrz na wykres kolegi Quidam , ja jestem pod dużym wrażeniem ... chyba sie wybiorę do Piaseczna ( co do mojego chiptunningu w V-tech -też jestem średnio zadowolony ...)
|
...jest tyko jeden mały problem...z hamowniami Maha...niedawno dopiero zaczęli rozsyłać aktualizacje...bo hamownie zawyżały o jakies 15 %...wiec porównanie wyników z hamowniami Vtech jest niecelowe!!!...poza tym Quidama autko na tym programie łapało zadyszkę..tak samo jak pierwszy programik Ravica...teraz po poprawkach u Imadlo...auto daje jak szalone
http://www.youtube.com/watch?v=AbRCt...atch-main-area
..w trakcie próby były zakręty....a pod koniec było lekko pod górkę...a autko chciało jeszcze dalej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko miejsca zabrakło na obwodnicy "Berlina?"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.