View Single Post
Stary 23-08-2009, 12:48   #546
vizeer
ford::beginner

Model: Focus II
Silnik: 1.6 100KM
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: I Letni piknik Forda wraz z dealerem Ford Armada, Zabrze 2009-08-22

Cytat:
Napisał YacoszeK Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jakby nie patrzeć to mondki stanowiły jakieś 80-90% wszystkich autek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a ja dalej czekam na jakiegoś klubowicza z Focusem II Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Armada - jeszcze się spotkamy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrowienia dla Was Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Kolego chyba się słabo rozglądałeś :-) ja byłem Foką II i chyba widziałem Twoją - jeździsz grafitową?
Kolega paszczak1hdw wrzucił foty i właśnie na nich jest moja bryczka :-P
POZDRO
PS
Zlocik pierwsza klasa.
vizeer jest offline