View Single Post
Stary 23-08-2009, 16:08   #568
YacoszeK

Domyślnie Odp: I Letni piknik Forda wraz z dealerem Ford Armada, Zabrze 2009-08-22

Cytat:
Napisał vizeer Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolego chyba się słabo rozglądałeś :-) ja byłem Foką II i chyba widziałem Twoją - jeździsz grafitową?
Kolega paszczak1hdw wrzucił foty i właśnie na nich jest moja bryczka :-P
POZDRO
PS
Zlocik pierwsza klasa.
aaaaaa to chyba nie wypatrzyłem Twojego Focusika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. co nie zmienia faktu, że tych Focusów malutko było Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zaraz pooglądam zdjęcia żeby zlokalizować Twojego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co do wcześniejszych wyjazdów ze zlotu - niestety siła wyższa i po 15 musiałem wraz z Efcią uciekać... Postaram się uczestniczyć w następnym dłużej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.