View Single Post
Stary 23-08-2009, 20:18   #578
PAFFCIO
ford::professional

Imię: Paweł
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 EcoBlue
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: I Letni piknik Forda wraz z dealerem Ford Armada, Zabrze 2009-08-22

Spocik jak zawsze w FCP zajefajny. Można było znów się spotkać ze znajomymi, poznać nowych forumowiczów. Gratuluję pomysłu z Armadą i myślę, że to może być początek i "dowód" dla innych ASO, że takie spoty warto współorganizaować.

Cytat:
Napisał ciupaga28 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...Wybitne podziękowania od małych ciupag28 dla Paffcia i Mouzesa za okazaną cierpliwość i wyrozumiałość dla młodszych KLUBOWICZEK FCP. Dziewczynki były zachwycone Waszym podejściem.
Dzięki.
Są tak urocze, że nie sposób się im oprzeć, że o oddaniu pucharu nie wspomnę ;-) tym bardziej że go dostałem z powrotem.
Cytat:
Napisał mouzes Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mouzes cierpliwa bestia, jak to na przedszkolankę przystało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. paffcio ... również przedszkolanka ino że od WF-u Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
hehehe - dowcipniś
Cytat:
Napisał Butrex Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I slowo do Paffcio, twoje felgi tez sobie cyknalem , z ciekawosci ile warte? bo mondziak w nich wyglada slodko i kusza......
Mam nadzieję, że nie zrobisz mi psikusa i nie postawisz swojej furki na takich? hehehe
ok. 600 zł. w necie
Cytat:
Wie ktoś co wygrał Pafcio ?
2-gie miejsce za tuning, chyba zarówno za to co jest pod maską jaki i za wygląd,
roczną usługę obsługi prawnej DAS'a
darmowe hamowanie - niestety do 30.09 więc jeżeli ktoś ma ochotę mogę mu ten kupon oddać gdyż raczej do końca września nie będę miał ku temu okazji.

Generalnie, mimo dotrzymania tradycji spotowej związanej z jakąś bubą w moim autku, impreza była udana. Czekam na kolejną okazję by się spotkać w szerszym FCP'owym gronie...
Łódź, teraz Wy :-)