Odp: Auto Brzezińska NIe!!!
Widzisz Mouzes, mój tekst w żadnej mierze nie miał na celu wpływanie na jakiekolwiek poglądy nt. Auto-Brzezińska Sp. z o.o. i poprawianie czyjegokolwiek wizerunku. Każdy ma przecież prawo do posiadania swoich pogladów i to niezależnie od tego czy budzą wobec tego dealera "odruch wymiotny" czy sympatię. Jak to często słyszy się w centrali Forda w Kolonii "Allen Menschen gut getan ist eine Kunst die niemand kann". Nie ma takiego, co wszystkim dogodzi.
Dziękuję za to Otosiu_CMax, który trafnie odkrył mój zamiar w pisaniu poprzedniego postu - prawda często "leży po środku". Dlatego nie podobał mi się tak jednoznacznie negatywny i - jeszcze raz to podkreślę - nie do końca rzetelny opis problemów Darekon-Tech związanych z leasingowymi Fiestami i uczestnictwem w tym zamieszaniu Auto-Brzezińska Sp. z o.o, .
Oczywiście, nikt nie jest doskonały. Także Auto-Brzezińska Sp. z o.o. ma obowiązek (i czyni to!) podnoszenia jakości swoich usług. Mam nadzieję, że i ten fakt znajdzie wkrótce odzwierciedlenie na forum.
Otosiu_CMax, Auto-Brzezińska Sp. z o.o nie jest w żadnej mierze następcą prawnym Gonera&Company Sp. z o.o.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez rslomko ; 25-08-2009 o 10:13
|