View Single Post
Stary 25-08-2009, 21:27   #101
hct10
ford::advanced

Model: Mondeo
Silnik: 2.0TDCi[115KM]
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Aktywne fotoradary, videorejstratory

Cytat:
Napisał gulik1978 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I co z tymi ścier.... robic? Dlatego sorry, że tak powiem ale nienawidzę tej je... instytucji. Ale te które ja widziałem to nawet nie miały tablic rejestracyjnych policyjnych tylko normalnie ZS..... Jak chcecie to mogę podać, ale nie wiem czy to coś pomoże. Też szybko żonie kazałem włączyć telefon aby nagrała te szaleństwa, ale jechałem już po 20, więc z deka ciemno było.
Lekko odbiegając od tematu. Kiedyś na Jasnych Błoniach przejeżdzałem rowerem przez przejscie dla rowerów/przejscie dla pieszych. Opel zatrzymał sie więc mogłem przejechać "bezpieczenie" na drugą stronę - a tutaj nagle od strony (ronda Giedrojcia) wyskoczył Vw Pasat z tablicami z cyklu ZS 21... (granat, ciemne szybki) wiadomo kto jechał... to dobrze, ze wychamował bo by mnie zmiotło razem z nimi. To tylko sie popukałem w głowe z głupim usmiechem to jeden otworzył okno z txt " idziemy na komisariat?" to krzyknełem "idz do diabła" i pojechałem. Troche zamurowało go. Chociaż ciekawe co by sie stało jakbym zadzwonił po drogówkę, pewnie nic :/
hct10 jest offline   Odpowiedź z Cytatem