Cytat:
Anabela na 12 zaklepałem soboe urlop więc moje szanse rosną Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Jakby chociaż z połowa tu zapisanych pojechała to już bysmy niezły korek w Grudziadzu zrobili, hehe. Musimy też ustalić skąd i o której godz. zrobimy wylot na spot, bo przecież wszyscy nie mieszkamy obok siebie tylko w różnych dzielnicach CT. Często jeżdże przez Grudziądz tą trasą i mogę powiedzieć, że małą godzinę trzeba liczyć, żeby dostać się do pierwszego skrzyżowania w Grudziądzu. Proponowałbym jakieś 1,5h przed spotem się gdzieś umówić, małe przywitanie, parę uścisków i w drogę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co Ty na to? Może też reszta osób chętnych z naszego regionu sie wypowie to coś razem wymyślimy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pzdr
|
Spoko, fajny pomysł. Przed wyjazdem wymienimy się numerami tel i będziemy w kontakcie. Tak sobie myślę, ze mogli byśmy się wcześniej spotkać, tak na godzinkę chociaż, część z nas się nie zna wcale, a tak trochę byśmy pogadali i już raźniej by się tego 12 jechało
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Uro2, nie widzę przeszkód - umawiamy sie w Toruniu i jedziesz z nami
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.