Ja mam Sony z fabryczny VC/BT. Działa wszystko bezbłędnie. Ale zanim nie zainstalowałem w mojej nokii tego programu carcontact.sis nie miałem możliwości przeglądania książki telefonicznej, ani przeglądania rozmów przychodzących i wychodzących. A jak ktoś dzwonił to wyświetlało mi się Unknown caller. Teraz jest ok. Co do jakości rozmów nie mam zastrzeżeń.
PS. Mikrofon do modułu jest KIERUNKOWY i trzeba go skierowac na kierowcę.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a tu macie schemat od naszych wschodnich sąsiadów.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to jest oryginalna wiązka wybebeszona z forda. Zwróćcie uwagę na umiejscowienie pajączka.
A i nagadałem głupot w sprawie pilota - on jest podłączony do radia do pinów 6 i 8 czarnej wtyczki 12 pinowej.
Co do pajączków to w modelach po 2007 ( napewno kuga i c-max > 2007 pajączków jest TRZY i dopiero połączenie odpowiednich mostków we wszystkich trzech daje nam vc/bt/usb/aux )