aaaa jednak, jak nie tam to tu...wreszcie jakaś polemika
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oczywiście, że nie skreślam, choć porównując (miałem okazję jechać mondeuszem z projektorami), subiektywnie oceniam, że na biksenonach, mondeusz widzi dalej i lepiej.
Przyznam szczerze, że jeżdząc sporo po polskich drogach nie odczuwam braku skrętu, natomiast z doświetlania i owszem. To nie jest tylko kwestia parkowania czy wjazdu w przecznicę ale np: wjeżdżając czy zjeżdżając na/ze ślimaka czy innego ustrojstwa wielokrotnie doceniłem doświetlanie które mam, zwłaszcza na przebudowywanych węzłach drogowych gdzie często nie ma jeszcze barierek i oznakowania poziomego. Tak samo gdy muszę się zatrzymać (z dowolnego powodu) i zjechać na pobocze.
Tak więc nie neguję samego rozwiązania i nie musisz ich bronić bo nie są złe ale z drugiej strony rozwiązanie biksenon z doświetlaniem IMHO sprawdza się całkiem dobrze.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
PAFFCIO to jeszcze dopowiedz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czy są to Bi-Xenony czy Xenony plus halogen na światła drogowe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
poszukaj wątku o tym dlaczego w podpisach mamy biksenony...awanturka o to była zacna
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.DDDDD
w skrócie, mamy
bi-ksenony (a więc zarówno krótkie jak i długie) i dodatkową żarówkę dla długich (świecą się zarówno xenony jak i halogen)