Witam wszystkich
Jestem użytkownikiem Focusa I kombi (dodam, że ogromnie zadowolonego z pojazdu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.), teraz rodzina mi się na tyle powiększyła, że zdecydowałem się na zakup S-Max'a. Bardzo byłbym wdzięczny za pomoc przy ostatnich wątpliwościach, jakie mi pozostały po przejrzeniu internetu i rozmowie ze sprzedawcami w salonie:
1) wciąż gdzieś z tyłu pobrzmiewa pytanie: S-Max, czy Galaxy... zasadniczo chodzi mi o znaczne powiększenie przestrzeni wewnętrznej w stosunku do Focusa kombi, ale z drugiej strony... przyjemność z dynamicznej jazdy też dobrze by było, by jakaś pozostała... wszelkie sugestie chętnie przeczytam
2) czy gdy zakupię samochód z trzecim rzędem foteli, to czy te fotele są w jakiś sposób (w miarę łatwo) demontowane, by można było w zależności od potrzeb albo je wstawiać, albo wyjmować? czy po takim wyjęciu podłoga mocno się różni od tej, gdy trzeciego rzędu w ogóle nie ma (jakieś zaczepy, prowadnice, coś co by przeszkadzało w umieszczaniu bagażu)?
3) podobno jeśli jest trzeci rząd foteli, to nie da się zamontować siatki za drugim rzędem foteli, tej odgradzającej przestrzeń bagażową. czy tak?
4) wg sprzedawcy w salonie, S-Max ma wyprowadzone tylko dwa gniazdka - jedno przy kierowcy, drugie z tyłu przy klapie bagażnika, prawda-li to? jeśli tak, to kiepsko... :-/
5) czy S-Max miał w swojej dość krótkiej historii jakieś zmiany wersji, choćby lifting? czy coś planuje się w najbliższej przyszłości?
Z góry dziękuję za podpowiedzi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.