Temat: [Mondeo 2007-2014] Tips & tricks
View Single Post
Stary 04-09-2009, 08:36   #110
trtami
ford::advanced

Model: Ford Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI, 140KM
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: TIPS & TRICKS Nowe Mondeo

Cytat:
Napisał Schem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A napiszcie jak jest z domykaniem okien i szyberdachu?
1)
U mnie jesli domykam wszystkie szyby to szyberdach tez sie zamknie i nie wazne czy byl uchylony czy calkowicie otwarty.
Jesli otwieram auto i przytrzymam przycisk to szyby sie otworza calkowicie i szyberdach tez calkowicie sie otwiera.

Alarm mam fabryczny.

2)
Zastanawiam sie jak macie rozwiazane otwieranie bagaznika bo na pilocie jest dodatkowy przycisk do otwierania bagaznika i jesli otworze tym przyciskiem to zamek bagaznika sie otwiera
a jesli dwokrotnie nacisne to klapa bagaznika sie otwiera i lekko podskakuje - chyba docelowo miala sie otwierać automatycznie jak w innych autach luksusowych ale na silniczek zabrakło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bo nie widze innej mozliwosci - po kiego grzyba dwukrotne nacisniecie przycisku bagaznika na pilocie otwiera klape bagaznika ? i nie tlko odryglowuje zamek ale calkowicie ja otwiera - i jedynie nie podnosi do gory

3)
Musze jeszcze zrobic test jak sie zachowa auto jesli pozostawie otwarty szyberdach a zacznie padac deszcz. Czy czujnik deszczu wykryje to i zamknie szyberdach ?

Ostatnio edytowane przez trtami ; 04-09-2009 o 08:42
trtami jest offline   Odpowiedź z Cytatem