no ale kol. Quidam hamował się jak miał 4000km i wyszło mu równe 220KM więc... to teoria trochę naciągana ale oczywiście trzeba się jej przyjżeć...
ja właśnie 15 min temu wgrałem Bluefina - wrażeń za wielu nie mam jeszcze bo przejechałem 2km z biura do klienta ale:
- jest ustawiony zdecydowanie wyżej niż czip vtecha (dzięki czemu do 3tys obrotów dużej różnicy nie ma ale za to nie kica bo turbo nie przeładowuje na niskich obrotach - widać Angole odrobili lekcję)
- przekroczenie 3,5tyś powoduje obudzenie potwora - świszcze turbina a na 3 zrywa mi przyczepność przy każdej prędkości powyżej 3tyś obrotów - KOSMOS !!! nareszcie mam to co w dieslach - totalne wgniecenie w fotel
- boję się tylko o moją dwumasę bo wali okropnie przy zmianie biegów... widać, że wreszcie moc jest ze mną
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
w weekend potestuję to coś więcej napiszę ale już widzę że pierwsza kontrolka która mi się przepali na desce rozdzielczej to będzie kontrolka ESP (paliła mi się większość drogi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )