Cytat:
|
Kolego a jak to wygląda na "żywo"? Nikt się nie czepia tych ledów?? Trochę marnie wygląda ich światło (być może przez fotkę). Sam o tym myślę, bo często jeżdżę na krótkie odcinki i szkoda mi ksenonów. Opisz proszę jak to wygląda w codziennej eksploatacji. Dzięki, Pozdr
|
Fotka nie oddaje w pełni jasności tych ledów, chociaż zdarza się, że jadąc w kierunku słońca
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mogą sprawiać wrażenie wyłączonych i jakiś kierowca mrugnie. Na co dzień nie ma problemów, i aku wyraźnie odżył. Z gliniarzami też problemów nie miałem, chociaż kilka dni temu w mijającym mnie busie policyjnym (nie był z drogówki) szanowny policjant-kierowca był łaskaw pokazać palcem, że nie mam włączonych świateł, a ledy na pewno widział. Dlatego wnioskuję, że może niezorientowany był w aktualnych przepisach. Ogólnie polecam, wygoda w użytkowaniu, no i zamiast marnować prąd a zatem i paliwo to wole to paliwo wykorzystać na klime :cool:
PS. Koniecznie kupujcie z homologacją (odpowiednie wytłoczenia na szkiełku lampy) inaczej mandat i na przeglądzie problemy. Listwy takie jak zaprezentował
mario13 to tylko "ozdoba"