Cytat:
no to mamy już 7 flaszek
jeszcze 7 i możemy się bawić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Edi to kiedy coś teges planujesz ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Co wy żeście się mnie tak uczepili. Póki co nic nie planuje i długo się to nie zmieni. Prędzej ktoś inny będzie zapraszał niż ja
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Poza tym ja mam na Was sposoba i będziecie się musieli nagłowić co zrobić aby te flaszki otrzymać jak coś
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A póki co udanego dzisiejszego wyjazdu na grilla, pozdrówcie tam Wszystkich ode mnie a ja postaram się byc już za tydzień dyspozycyjny na jakieś spotkanie.
Pozdrowionka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.