View Single Post
Stary 06-09-2009, 12:36   #2
picku
ford::beginner

Imię: Maciej
Model: C-Max Trend
Silnik: 1,6 Ecoboost 150kM
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Nagrzewajace sie plastiki przy nodze kierowcy

moja wersja to trend z pakietem silver x plus silnik 1.25 82kM

Na nagrzewanie nie zwrocilem uwagi. Powiedzieała mi o tym znajopma (model fiesty nieznany mi). Twierdzila iz u niej plastik jest gorący. Obserwacje moje wykazały iz przy jezdzie szybkiej czy wieczorem czuc bylo delikatne cieplo. Przy jezdzie w dzien, w korku w goracy dzien plastik byl bardzo cieply (ale nie nazwalbym go goracy). Znajoma byłazbywana ale w koncu serwis w Sosnowcu zalozyl jej rzekomo jakas matę. Ja narazie oddalem raz auto do serwisu w Chorzowie i powiedziano mi iz tam jest nagrzewnica i chcac nie chcac musi sie plastk nagrzewac. Podobno sprawdzno zabezpiczenia i wszytskie oslony były ok. Od tego momentu mam jednak wrazenie iz nagrzewanie znacznie sie obnizylo (ale jednak ciagle wystepuje) - moze to cos jak placebo? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Obecnie naisalem maila do serwisu z cytatme z tego forum o wpisei do ksiazki serwisowej z wykonaymi czynnościami - narazie bez odpowiedzi.

Po kilku dniach od napisania maila zadzwonił do mnie serwisant z autobossa i powiedzial, że zamowili czesci zebym przyjechal to powinni zlikwidowac to przegrzewanie. Umowilem sie na wizyte i w ok 1,5h było po sprawie. Jesli dobrze kojarze zalozyli jakies gabki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Obecnie grzanie ustąpiło. Czeka mnie dluzsza jazda z Sosnowca za Warszawę wieć zobaczymy jak to będzie się sprawowało.

Ostatnio edytowane przez picku ; 12-09-2009 o 15:02
picku jest offline   Odpowiedź z Cytatem