Cytat:
2) czy to oni zabrudzili Ci ksenony tymi owadami ?
3) z tym olejem to mi wymianiali w ASO jak przeglad robiłem i jak zdazylem dojechac do domu 8km i sprawdzalem na bagnecie, to sie zaniepokoilem ze olej jest caly czarny i im awanture zaczalem robic telefonicznie czy aby starego mi nie nalali bo widzialem jak z beczki nalewali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - wytlumaczyli mi ze w dieslu szybko jest czarny - przyjalem do wiadomosci.
A jak olej u Ciebie wymianiali to i filtr oleju powinni wymienic wiec wystarczy zobaczyc na filtr czy jest czysty z zewnątrz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - moze zapomnieli wytrzec szmatką Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
ad.2 owady były wewnątrz kolsza wiec nie oni tylko same się brudzą w ten sposób
ad.3 nie ma bata pierwsze parę km jesteś w stanie ocenić olej... i takie bajki wszystkim wciskają a jeżeli chodzi o filtr to owszem również go oglądałem ale nie bylem pewien czy to faktycznie filtr oleju czy coś innego w każdym razie był brudny jak reszta silnika dopiero dziś odkręciłem obudowę aby się upewnić czy gdzieś indziej go nie ma wiec 100 % nie wymienili ani oleju ani filtra ale w papierach mają, że wymienili....
Wrócę do tego tematu z nimi przy przeglądzie... ale to tylko tak aby im udowodnić, że nie każdy klient jest idiotą któremu można jakieś bajki wciskać... nie robiłem z tego wielkiego halo jedynie zwróciłem uwagę.