Temat: [Mondeo 2007-2014] Lista ewentualnych usterek
View Single Post
Stary 10-09-2009, 00:57   #1087
adam131
Minęło 9 lat i nic

Model: Mk4 Mondeo Ghia X automat; Fiesta
Silnik: 2.3 Duratec/161KM; 1.25/82KM
Rocznik: 2009; 2010
Domyślnie Odp: Nowe Mondeo - lista ewentualnych usterek

Cytat:
Napisał TOMGOL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja mam wersje tytanium i jest bez czunika deszczu. Mam szybe do wymiany na gwarancji i chciałem zrobić podmiankę na taką z filtrem iR. Tylko ponoc te z filtrem iR były tylko z czujnikiem deszczu
Jeśli na gwarancji Ci wymienią to bierz. Ale gdybyś miał zapłacić to przemyśl sprawę. Ja na początku nie bardzo wiedziałem o co chodzi z tym filtrem (było gdzieś) ale koledzy mnie uświadomili. I nie bardzo widzę różnicę. Pod domem stoją trzy auta, a tylko Mondek ma szybę z iR, i w każdym tak samo gąrąca kierownica i przednie fotele, wydałem 7 stów ale na moje odczucie to bajer. No może trzeba by wsadzić termometry i mierzyć. Czujnik deszczu to też zabawka. Jaki problem paluszkiem włączyć wycieraczki a szybkość ustawić pokrętłem . Ale w/g mnie to wycieraczki automatyczne to standard w titanium wiec czemu nie masz?