wojtekjanus, co do tej 'mieszanki paliwowej' z mojego poprzedniego postu to masz oczywiście rację. Zmierzałem do tego, że pomysł 'wstrzykiwania' dodatkowego tlenu do kanałów dolotowych wypalić wypali, ale prędzej w powietrze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
SrebnaStrzała, myślę, że jednak musisz przerabianie swojego mondeo na rakietę zawiesić. Przynajmniej w ten sposób. Czystego, skoncentrowanego tlenu pod żadną postacią do auta nie wepchniesz w warunkach 'ziemskich'. Mondeo z wtryskiem tlenu pewnie nadawałoby się do alei ciekawych pomysłów w NASA
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a i tak Twój pomysł, nawet jakby zakwalifikować go jako świetny, to nic innego jak wczesna wersja zwiększania mocy silników spalinowych poprzez montaż wtrysku podtlenku azotu.
Tak to widzę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...zatem wróć do swej deski kreślarskiej, 'świątyni dumania', czy też po prostu zainwestuj w mocniejsze auto jeśli chcesz być szybszy