Cytat:
A co do tunerów...okazało się znowu, że ten V-tech nie jest taki zły, skoro nawet Superchips nie nauczyli się jeszcze chipować aut 2009...
A leciały tu teksty o domorosłych tunerach, co to nawet przed OBDII nie umieją się do auta dobrać, podczas, gdy bluefin już dawno takie akcje robi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
żałosne co piszesz... nie bardzo wiem co chcesz udowodnić... Superchips - otwarcie mówi, że czegoś nie umie i będzie rozwiązanie oferować jak je przetestuje podczas gdy vtech bierze się za coś czego nie umie... i potem wychodzi taka kupa jak w moim wozie czy u Katanki...
kto jest zatem lepszy ten kto uczciwie zabiera się za to co umie czy ten kto eksperymentuje na samochodzie klienta ?
ja wiem, że skoro vtech to Wasi znajomi to są najlepsi na świecie ale przyjmijcie do wiadomości, że jednak mimo iż są dobrzy to najlepsi na świecie nie są...
do jednych samochodów rozwiązania mają a do innych nie podobnie jak i Superchips