Cytat:
Wiedząc, że " POLAK POTRAFI" powinniśmy odciąć się od przeszłości naszych aut i żyć dniem dzisiejszym. Wraz zakupem nowego używanego auta, kupuję czystą książkę napraw i przeglądów na Allegro (taką uniwersalną) gdzie wklejam wszystkie f-ry napraw lub wbijam pieczątki warsztatów + paragony za części + dokładny opis naprawy lub sewisu/przeglądu. Nigdy jeszcze nie miałem problemu ze sprzedażą auta. Pierwszy samochód z taką dokumentacją sprzedałem po tyg. od ogłoszenia (Renault 19) a następny (volvo s40) po 32 godzinach od ogłoszenia. Nauczył mnie tego kolega, który praktykuje to już na czwartym samochodzie z podobnymi efektami. Daje do myślenia, co ?
Pozdrawiam wszystkich klubowiczów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
sprzedałeś tak szybko bo cena była ok
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ja auta bez pełnej dokumentacji bym nie kupił, ale z obawy czy nie kradziony
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.