Temat: [Mondeo 2007-2014] Lista ewentualnych usterek
View Single Post
Stary 17-09-2009, 21:56   #1119
kosa666
ford::average

Model: Mondeo
Silnik: 1.8
Rocznik: 09.2008
Domyślnie Odp: Nowe Mondeo - lista ewentualnych usterek

Cytat:
Napisał lciesiel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ps. W szczegolnosci jak jest nagrzany srodek tzreszczy, skrzypi deska rozdzielcza- aluminiowy plastik wokol radia. Ktos wie co z tym zrobic?
Do radia się nie dostałem. Udało mi sie rozebrać obudowe, zaczynajac od podłokietnika ( po prostu wyciągasz z zatrzasków w górę ) Podłożyłem troche gumowych uszczelek ( okienne najlepsze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) oraz oblepiłem miejsce mocowania z popielniczką ( bedziesz wiedział gdzie ). Jest znacznie lepiej.[/QUOTE]

Panowie, wiecej jeździć mniej słuchać... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

PS - a jak trzeszczy to głosniej radio puścić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PS2 - już się zapomniało jak się kiedyś maluchem jeździło?? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdro
kosa666 jest offline   Odpowiedź z Cytatem