View Single Post
Stary 21-09-2009, 12:57   #7
cywil
ford::average

Model: Focus Combi
Silnik: 1.8 TDDI
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Foca wariuje elektryka szwankuje- może ktoś już miał coś podobnego?

Mam nadzieję że to już ostatni post w tej sprawieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. możne komuś się przyda
w dniu dzisiejszym założyłem spalone żarówki od podświetlenia przejechanych kilometrów i dodatkowo od poduszek.
Po tym zabiegu błędy 9318 oraz d262(lub u1262 jak kto woli) widoczne w teście zegarów zniknęły, wczorajsze wykasowane błędy B1681 oraz B2139 póki co nie powracają.(najprawdopodobniej były spowodowane odcięciem zasilania od komputera i immo podczas pracy silnika - chwile kiedy kluczyk był poza stacyjką)

dodatkowa masa na prawym nadkolu pod zbiorniczkiem wyrównawczym jest zgodnie ze schematami do :
-klakson
-przednie światło
-przeciwmgielne przód i tył
-wentylatory do chłodzenia silnika
-tylne światła oraz podświetlenie tablicy
-kierunkowskazy
-oraz dodatkowe podgrzewanie w modelach diesla

u mnie się prawie zgadza ponieważ miałem tylne światła i przód ale tylko postojówki.

Póki co dociągnąłem do niej dodatkowy kabelek z akku i wszystko jak na chwile obecną działa, kabelek się trochę grzeje ale da się jechać po południu dalsze czyszczenie mas i oby już było dobrze.

Masy już wyczyszczone wszystkie pod maską poodkręcane i wszystko działa.
temat do zamknięcia i pozostawienia dla potomnychGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez cywil ; 21-09-2009 o 13:58
cywil jest offline   Odpowiedź z Cytatem