View Single Post
Stary 21-09-2009, 20:45   #29
ksoniek
ford::amateur

Model: Focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Germaz Wrocław - Strzegomska

Cytat:
Napisał Posiadacz Forda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pracownicy Germaza powinni się raczej zająć sprzedażą marchewki, bo kultura osobista rodem z bazaru. Na jazdę próbną wolno pojechać tylko .... po parkingu Germaza, bo "na Strzegomskiej są korki".
dziwne, ja pojeździłem Fiestą i Focusem przed zakupem, dwa dni później przyjechałem z narzeczoną i sam dealer zaproponował przejazd po mieście - pojechaliśmy pod Tesco na Długiej, potem zawrócenie w stronę TGG i powrót przez Strzegomską. Za każdym razem sprzedawca proponował aby przycisnąć nie bać się.

Cytat:
Jak się pojawiają problemy z autem, klient staje się największym wrogiem (bo wrogiem staje się już w momencie przekroczenia drzwi salonu celem zakupu auta). Mnie poinformowali, że w Sądzie nic nie ugram, że mają znajomości itd.
i napewno powiedzieli ci kogo tam konkretnie znają Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie rozśmieszajcie mnie, takie opinie to tylko może walnąć konkurencja
ksoniek jest offline   Odpowiedź z Cytatem