Cytat:
Witajcie,
postanowiłem zacząć nowy temat bo jak wiadomo nasze Maksie idealnie nadają się do rodzinnych wypraw. Co prawda czas wakacji minął ale może właśnie teraz jest dobry moment na to żeby podzielić się swoimi uwagami na temat tego jak i z jakimi gadżetami, udogodnieniami itd zabierać w drogę nasze pociechy. Dla mnie np na następny rok zostaje kupno boksu na dach i wymyślenie czegoś do mocowania wózka w części bagażowej.
Zresztą jak cokolwiek związanego z naszymi maluchami w kontekście naszych fur przychodzi Wam do głowy to piszcie i dzielcie się wrażeniami. W końcu parę godzin z przedszkolem z tyłu bez ekranów dvd każdemu zostaje w pamięci Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrawiam
macho
|
dla mnie problemem przy trójce dzieciaków jest brak mocowań ISOFIX w środkowym siedzeniu. Wg mnie to duże niedopatrzenie. Dzieciaki, nawet takie starsze 10lat/7lat wożę w dużych fotelikach Recaro Monza z sytemem SEATFIX i niestety zawsze to które jest na środku fruwa z całym fotelikiem bo nie można go na stałe wpiąć do fotela. Dla trzeciego malucha polecam wszystkim fotelik genialny fotelik Zeus Combi. Fotelik mocujemy na stało do uchwytów ISOFIX i możemy go dowolnie obracać przodem lub tyłem do kierunku jazdy; jak wkładamy dziecko do fotelika to możemy go obrócic do siebie. Pod tym linkiem jest pokazany + VIDEO jak to działa
http://www.elitecarseats.com/Combi-Zeus-Turn.pro
pozdrawiam
harryON