View Single Post
Stary 22-09-2009, 12:10   #10
esco
ford::average

Imię: Grzegorz
Model: Ford S-MAX
Silnik: 2.0TDCi 140km
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Nasze dzieciaki w Maksiach

Ja już swój zamówiłem i już się nie mogę doczekać aż pojawi się u dealera....
Wybór na esia padł głównie z powodu posiadania 3 dewastatorów, tzn był jeden i pojawiła się dwójka zamiast jednego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wybór mógł być tylko jeden.Ze względu na dzieciaki, żeby mieć wolną jedną rękę chciałem pierwotnie automat ale z różnych względów (opisane w innym wątku) zrezygnowałem.
Zgadzam się z Harryon że brak ISOFIX na środkowym fotelu to kiszka, powinien być chociażby za dopłatą. Kolejna lipa moim zdaniem to brak możliwości deaktywacji przedniej poduszki pasażera tak aby można zainstalować tam fotelik. Plan był taki, przy długiej trasie, najstarszy siedzi z przodu, żona z bliźniakami z tyłu a tu dupa blada...:\\\\\\\\ co do wyposażenia:
- wszystkie schowki
- blaty stolików (chociaż ich nie polecają w innym wątku)
- siatka do bagażnika do trzymania bagażu (mam w skodzie i wiem że się przydaje)
Myślałem również o skórzanej tapicerce,niby łatwiej się sprząta jak nabrudzą (gdyby nie dzieci byłaby alcantara ale gdyby nie dzieci nie byłoby esia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) ale cena mnie odstraszyła w połączeniu z różnymi opiniami. Zobaczę jak się będzie sprawować tapicerka w starcia z imperium brudu. Jak nie wytrzyma to wtedy robię w środku skórę - za ok 4000zł robią wszystko a skóra podobno ta sam co w mercedesie lub bmw.

pzdr

gm
esco jest offline   Odpowiedź z Cytatem