Cytat:
jutro wybieram się na letni piknik z fordem, i zastanawiam się czy nie obciach będzie jak pojadę kugą? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a tak do rzeczy to prawda, bardzo mało miejsca z tyłu, bagażnik tragedia, zwłaszcza z kratą , cała reszta rewelacja,
|
Bagażnik mały ? Tak , ale można dopiąć bagażnik na hak Thule Easy Base i wygląda zajefajnie. Bardzo rasowo i to mu pasuje. Kiedyś zamieszczę fotkę. Na wakacjach zrobilem 3000km i nie mogę powiedzieć że coś mnie zmęczyła a dach panoramiczny dodaje przestrzeni-bajka dla oczu pasażera i to rekompensuje niewielki brak miejsca z tyłu. Prowadzenie samo przez się rewelka. Te inne Toyoty, Hondy, Kiee, VW-eje w tej klasie to na zakrętach zostają daleko daleko z tyłu i tylko mogą pomarzyć o czymś takim co potrafi KUGA. Nieosiągalny WZOR dla nich. Nie chcę ich obrazić o nie ale tak jest. Nawet Mietki nie zawsze dają radę ! Ona po prostu zakrętów sie nie boi. Mam, chwalę i doceniam to co mam. Nie mam zamiaru zmieniać tylko ulepszać a tym którzy zaryzykowali i też kupili GRATULUJĘ. Bedzie JAZDA. Pozdrawiam.