Witam wszystkich w tej kopalni wiedzy. Przekopałem narazie pierwsze 60 stron i jestem pod wrażeniem - szacuneczek Panowie!
Mam od kilku dni MKIII z nawigacją Denso. Rocznik auta to kwiecień 2004, więc jeszcze sprzed zmian, które nastąpiły w Deso w sierpniu 2005.
Oczywiście zmieniarka w bagażniku, chyba Clarion.
Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenie z podłączaniem sprzętu typu iPod / iPhone do tego radyjka?
Nie chodzi mi o rozwiązania typu FM Modulator, ani wpinanie minijacka w gniazdo aux - znawcy appla wiedzą ile radości daje sterowanie ipodem w kierownicy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Do tej pory w moich poprzednich samochodach (Citroen, Volvo) kupowałem rozwiązania Dension, które gwarantowały idealne sterowanie całą muzyką z iPoda czy iPhona przez panel radia lub kierownicę. Zawsze odbywało się to tak, że urządzenie Appla było podpinane do radia przez emulator zmieniarki CD.
Teraz odezwałem się do speca, który wcześniej konfigurował mi sprzęt i nie potrafi mi pomóc. Nie bardzo wie, co to za radio, nie kojarzy producenta sprzętu 'Denso'.
Może jeśli jeszcze nikt nie podłączył iPhone, to chociaż ktoś wie, jaki jest symbol tego Denso lub z jakim innym radiem to cacko jest kompatybilne?
Z góry dziękuję za podpowiedzi, bo dla mnie samochód bez iPoda jest trochę niepełnowartościowy...