Temat: [Mondeo 2007-2014] brudne reflektory
View Single Post
Stary 24-09-2009, 15:42   #84
Leonzaw
ford::advanced

Model: Mondziak MKIV Titek
Silnik: 2,0 DURATEC
Rocznik: 06.2008
Domyślnie Odp: brudne reflektory

Cytat:
Napisał kuzek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to mi przypomina troche moje ostatnie przejscia z nową fiesta mojej zony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .... a czy wiecie jak to jest z awaryjnoscia i podejsciem ASO w przypadku Alfy 159 ? bo juz chyba nowe mdo sobie daruje. Nie stac mnie by co rok wymieniac ksenony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kuzek to nie tak ... wiele osób ma xenony i nic a nic sie nie dzieje (ja mam 15 m-cy i czyste jak łza) po europie śmiga tysiące Mondków i na pewno jeżeli była by to tak nagminna usterka spece od Forda by coś z tym zrobili, na pewno mają osoby analizujące zgłoszenia serwisowe

tak więc Mondka możesz brać w ciemno, aczkolwiek licz sie z tym że jest to auto a klasie Alfy 159 ale za sporo niższą kasę ... tak więc daj mu trochę "zrozumienia" ... a to że niektórzy 3 razy wymieniali lampy to pewnie i u Alfiarzy znajdziesz takich mega przejętych ale znajdziesz też takich, którzy będą trochę luźniej podchodzić do tematu
http://lh3.ggpht.com/_mXbuixnOU84/S7...eonzaw%202.JPG
Leonzaw jest offline   Odpowiedź z Cytatem