Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 27-09-2009, 09:56   #219
Strzeszku
ford::advanced

Imię: Łukasz
Model: Alfa Romeo
Silnik: 1,75
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC

Cytat:
Napisał brystol Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
które ASO jeżeli można wiedzieć ?
ASO czyli ja i dwa śrubokręty. Do wymiany przycisków nie trzeba specjalnych umiejętności. Nie chciałem z tym jechać do prawdziwego ASO bo bałem się że coś popsują.
Cytat:
Napisał brystol Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A jaką masz kolego wersję auta, że czujniki dają w prezencie ?
Auto mam w wersji Trend z pakietem GoldX, wg ford etis zeszło z fabryki w maju 2008.
Cytat:
czy trzeba kupić całą kierownicę czy też wystarczą same przyciski:
Jeśli kupujesz z rozbitka to całą kierownicę, ponieważ nikt nie sprzeda samych przycisków. W serwisie to może i mają, ale zapewne w cenie dużo większej niż cała kiera w super stanie z allegro. Jeśli będzie ktoś zainteresowany sposobem zdejmowania airbagu i wymiany przycisków to mogę opisać i foty dorzucić.
Cytat:
nie ma tam przypadkiem jakiejś dodatkowej wiązki?
Wiązka nie zależy od kierownicy, a od elementu zamontowanego pod nią, do którego montowane są także manetki kierunkowskazów i wycieraczek. Ten element leży bezpośrednio pod kierownicą i w niego wpina się kable od poduszki i przycisków.
Strzeszku jest offline   Odpowiedź z Cytatem