View Single Post
Stary 28-09-2009, 18:49   #47
Cobretti
ford::professional

Imię: Maciej
Model: Chrysler Voyager
Silnik: 2.5CRDi 140KM
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Przyciemnianie szyb

Cytat:
Napisał kosteg Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
1) podobno dobra folia kosztuje...
SUNGUARD też dobra Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie narzekałem przez 1,5 roku na nią

Cytat:
Napisał kosteg Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
(pamietacie szczoteczki/resoraki zmieniajace kolory?)
w wodzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
za 100 daja 3m x 75cm; sporo ale jesli warto?
ile potrzebujesz na auto ??
a co jak coś spi...? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kolejna stówa ??

wolę dać auto rano, odebrać po południu i zapłacić 500zł za kompletne oklejenie (przód drzwi, tył drzwi, boki i klapa bagażnika, gotowca Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )

a zrobisz to tak jak ja miałem (przód najjaśniejszy, tył drugi w kolejności i będziesz zadowolony)
niech inni się męczą